Kinderwinterjas in Europa

De winter kan zwaar zijn voor uw kleintjes, vooral als ze niet goed gekleed zijn! Gelukkig zijn er tal van geweldige plekken om kinderwinterjassen in Europa te kopen om ervoor te zorgen dat uw kinderen het hele jaar door warm en gezond blijven! Deze uitgebreide gids vertelt u waar u kunt winkelen in de belangrijkste Europese landen zoals Italië, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

1) Kent u uw maten?


Ben je op zoek naar een winterjas en ben je niet bekend met de maten van je kind, neem dan een meetlint mee. Laat uw kind rechtop staan ​​en zorg ervoor dat zijn armen langs zijn zij zijn. Zorg ervoor dat u niet te strak trekt bij het meten.

Zorg voor voldoende ruimte, want dit zal hem de hele winter warm houden. De borstkas wordt gemeten door tape rond de borst van uw kind te plaatsen, net onder de oksels en ervoor te zorgen dat deze evenwijdig aan de vloer is; zorg ervoor dat ze niet te veel naar voren of naar achteren leunen, omdat ze een onnauwkeurige meting kunnen geven. De heup moet op het breedste punt worden genomen.

2) Ga niet voor het goedkoopste product


het kan om een ​​​​reden goedkoop zijn. Ga ook niet voor het duurste product; in plaats daarvan, begin met het maken van een lijst van wat u denkt dat uw kind nodig heeft voor de winter. De meeste buitenuitrusting zal op zijn best waterbestendig zijn; daarom moet het vinden van een jas die water en winddicht is ten minste een van je topprioriteiten zijn.

Als je een outdoorjack kiest, zorg er dan voor dat het ventilatiemogelijkheden heeft en lichte isolatielagen die je kunt uitritsen of uittrekken, afhankelijk van hoe koud het buiten is. Vergeet tot slot de accessoires niet! Zorg ervoor dat de voeten van uw kind warm zijn door hem/haar sokken en laarzen van goede kwaliteit aan te schaffen.

3) Ga alleen voor kwaliteitsproducten


Winterjassen van hoge kwaliteit zijn niet goedkoop en je wilt geen product kopen dat binnen een of twee jaar uit elkaar valt. De beste merken zorgen ervoor dat elk kledingstuk voldoet aan hun kwaliteitseisen. Dit betekent ook dat je alleen grote en bekende winkels moet vertrouwen als het gaat om het kopen van een winterjas voor je kind.

U kunt misschien betere prijzen krijgen door bij kleinere winkels te winkelen, maar als u twijfelt over hun serviceniveau en kwaliteitscontrole, doe uzelf dan een plezier en neem geen risico's. Ga alleen voor kwaliteitsproducten.

4) Houd rekening met de hobby's van uw kind


Je kunt niet voor elke activiteit die je kind gaat doen een jongens winterjas sale kopen, maar je moet zijn of haar hobby's overwegen voordat je een aankoop doet. Houdt hij of zij van fietsen? Overweeg om een ​​jas met extra vulling te kopen die is ontworpen om te fietsen.

Brengt hij of zij tijd door in de sneeuw? Zorg voor extra warmtelagen voor die lange winternachten op ijzige hellingen. Zorg ervoor dat alles wat je koopt voldoende ademend is, zodat je kind niet oververhit raakt als het buiten niet echt koud is. Veel jassen en jacks bieden meerdere beschermingsniveaus, waaronder bescherming tegen wind en neerslag, wat geweldig is als je kind dat nodig heeft.

5) Kies tussen dons en synthetische vullingen


Donsjacks voor kinderen zijn onmiskenbaar schattig, maar als je ergens woont waar het echt koud wordt, is het de moeite waard om synthetische vullingen te overwegen. Dons kan erg warm zijn, maar het heeft een vrij groot nadeel: het verliest zijn isolerende eigenschappen als het nat is en kan bevriezen als een stevig blok ijs. Synthetische isolaties. Gemaakt van door de mens gemaakte materialen zoals polyester of microvezels - hebben dat probleem niet.

Ze drogen ook sneller dan dons en presteren goed als ze nat worden.

6) Controleer of het wasbaar in de machine is


Een van de grootste klachten die ouders hebben over het kopen van winterjassen voor hun kinderen, is dat de meeste jassen niet in de machine kunnen worden gewassen. Sommigen zeggen misschien dat ze alleen met de hand kunnen worden gewassen.

Of zelfs alleen ter plaatse kunnen worden schoongemaakt (geen wasmachines, geen drogers). Net zoals het voor u belangrijk is om ervoor te zorgen dat u uw jas thuis kunt wassen voordat u hem koopt, is het ook belangrijk dat u uitzoekt of uw kind zijn of haar jas in een wasmachine en droger kan doen. Kinderen groeien als kool, en als ze een machine kunnen gebruiken, zullen hun nieuwe jassen zo lang mogelijk meegaan.

7) Hoeveel ritsen heeft het?


Het aantal ritsen dat u wilt, hangt af van de leeftijd van uw kind en hoe actief het is. Als uw kind bijvoorbeeld een hardloper is, zal een jas met drie of vier ritsen het voor hen gemakkelijker maken om te bewegen en zich aan te kleden.

Een jas met minder ritsen is misschien ook gemakkelijker voor een jonger kind, dus houd daar rekening mee als u van plan bent er een te kopen als cadeau voor een ouder kind. Bovendien vinden sommige kinderen al die ritsen juist leuk! Anderen vinden ze helemaal niet leuk. Een van mijn dochters geeft de voorkeur aan jassen met niet meer dan twee ritsen. Er is hier dus geen goed of fout antwoord - precies wat het beste werkt voor uw specifieke kind!

8) Wat voor kap heeft hij?


Als je op zoek bent naar een winterjas voor kinderen, vergeet dan niet de capuchon te bekijken. Kinderen hebben hoofden die kleiner zijn dan volwassenen, en kappen moeten proportioneel zijn. De onderkant van een capuchon voor volwassenen valt waarschijnlijk te ver naar beneden op het hoofd van uw kind. Zoek naar een capuchon die niet alleen ruim genoeg is voor het hoofd van je kind, maar ook groot genoeg is zodat hij niet over zijn ogen of over zijn kin valt.

Veel regenjassen hebben trekkoorden waarmee je de opening bij het gezicht van je kind kunt vastmaken; ze zullen het ongetwijfeld waarderen dat je ze aanpast nadat ze hun capuchon hebben opgezet, zodat ze niet de hele dag koude lucht op hun neus krijgen.

9) Heeft het extra add-ons?


Comfortabele kleding is absoluut noodzakelijk. Als een kind begint te rillen, is het te koud. Kleding heeft de neiging om kwijt te raken tijdens het rijden in bussen of tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden, dus het is handig om wat extra kleding mee te nemen voor het geval dat, inclusief een warme muts en handschoenen of wanten.

Neem daarnaast zonnebrandcrème mee als je ergens met zonnig weer op bezoek bent, zodat je kinderen kunnen genieten van wat tijd buitenshuis zonder zich te verbranden.

Veel warenhuizen verkopen zonnebrandcrème op reisformaat die perfect zijn om mee te nemen op vakantie; schoenen en laarzen zijn een andere must-have voor veel Europese vakanties, aangezien wandelen en wandelen op veel locaties vereist is.

10) Komt het met garantie?


Hoewel de prijs een factor is, wil je er zeker van zijn dat elke winterjas die je koopt een garantie heeft. Het kan zijn dat uw kind het volgend jaar ontgroeit, of als het te klein is, kan hij/zij het helemaal niet dragen. Zoek naar bedrijven die levenslange garanties op hun producten bieden.

Snel groeit

Als je kinderen snel groeien en je van plan bent elk jaar jassen te kopen, dan is dat misschien niet haalbaar, maar als ze langzaam groeien en een jas meerdere jaren kunnen dragen, is het kopen van een jas met garantie de moeite waard!

Nederland


Het staat niet alleen bekend om de klompen, kaas en tulpen, maar je vindt er ook geweldige aanbiedingen voor winterjassen. Woon je in een stad als Amsterdam of Den Haag, bezoek dan lokale warenhuizen als De Bijenkorf of Hema voor flinke kortingen op designerkleding. Kijk ook eens bij uw plaatselijke kringloopwinkel, garageverkoop en vlooienmarkten.

Winterjas voor je kind

Waarschijnlijk vind je hier net zoveel schatten! Als je een winterjas voor je kind koopt, zorg er dan voor dat ze hun kleding eronder kunnen dragen en zorg ervoor dat ze ook echt kleding onder hun jas dragen - laat ze nooit de hele dag buiten staan ​​​​met niets eronder! Dit is gezond verstand, maar iets wat veel ouders verkeerd doen.

Duitsland


De beste plek om te winkelen voor winterkleding voor kinderen: als het gaat om het vinden van winterkleding voor kinderen, biedt Duitsland een breed scala aan opties. Je kunt alles vinden, van hoogwaardige en betaalbare stukken bij discountwinkels zoals Rossmann of Aldi Nord, tot designerstukken die wedijveren met alles wat je bij Barney's zou vinden.

Met zo'n diversiteit zullen de prijzen natuurlijk enorm variëren. Houd er ook rekening mee dat Duitse kinderen doorgaans wat dunner zijn dan Amerikaanse kinderen, dus hun groottebereik kan verschillen van wat u gewend bent. Over het algemeen is het echter een gemakkelijke overwinning om hier de garderobe van uw kind te kopen.